Acceptarea Termenilor: Prin utilizarea site-ului nostru, acceptați acești termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau cu oricare parte a termenilor, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Drepturile de Proprietate Intelectuală: Conținutul acestui site, inclusiv designul, textul și imaginile, aparțin sau sunt licențiate de noi și sunt protejate de drepturile de autor.

Utilizare Corectă: Utilizatorii nu trebuie să folosească site-ul în niciun mod care cauzează sau poate cauza, prejudicii site-ului sau deteriorarea disponibilității sau accesibilității.

Conturi și Înregistrări: Pentru a cumpăra de pe site-ul nostru, este posibil să trebuiască să creați un cont. Utilizatorii sunt responsabili pentru menținerea confidențialității parolei și a detaliilor contului.

Politica de Retur: Toate retururile sunt supuse Politicii noastre de Retur, care este incorporată aici prin referință.

Limitarea Răspunderii: În măsura permisă de legea aplicabilă, nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi indirecte sau consecvențiale.

Modificări ale Termenilor: Putem revizui acești termeni și condiții oricând. Modificările vor fi aplicate de la data publicării noilor termeni și condiții pe site.

Legile Aplicabile: Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretati în conformitate cu legile din România.

Pentru orice nelămuriri legate de termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați.